Magistrații Judecătoriei Caracal au decis, marți, arestarea preventivă a celor trei bărbați din Fărcașele care, duminică, au violat o fată în vârstă de 13 ani, din Osica de Jos, pe care ulterior au abandonat-o pe un câmp.

Bărbații în vârstă de 21 și 24 de ani au fost arestați pentru lipsire de libertate și viol, iar cel de 29 de ani pentru viol.
Cei trei fuseseră reținuți, luni, pentru 24 de ore.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că minora ar fi fost violată pe un câmp dintre localitățile Osica de Jos și Fărcașele.

„La data de 17 iunie a.c, în jurul orelor 17.35, o femeie în vârstă de 39 de ani din comuna Osica de Jos a sesizat faptul că în jurul orelor 17.15, fiica sa în vârstă de 13 ani ar fi fost urcată cu forța într-un autoturism care se deplasa către comuna Fărcașele, iar în momentul revenirii la domiciliu declarând că ar fi fost violată. În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost identificați doi bărbați cu varstele de 21 și 24 de ani care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă, cu forța, deplasându-se pe un câmp unde barbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta ar mai fi chemat un bărbat de 29 se ani care, la rândul său, ar fi violat-o pe minoră”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentOportunităţi de accesare de fonduri europene pentru achiziţionarea de echipamente de irigat
Articolul următorFundașul Craiovei Vladimir Screciu, transfer în Belgia