Frontul de captare al Companiei de Apă din satul Mamura, comuna Strejești, nu funcționează din cauza unui copac care a căzut, miercuri seara, din cauza vijeliei și a ploii torențiale, peste liniile de înaltă tensiune.

Potrivit unui comunicat, Compania de Apă Olt a anunțat compania de electricitate care a trimis acolo echipa de intervenție, iar astăzi vor repara liniile de înaltă tensiune distruse și stâlpul de electricitate.

Județul Olt se află în continuare sub atenționare meteorologică de Cod Galben, până pe 15 iunie 2018, ora 8.00, privind ploi torențiale, vijelii, căderi de grindină, cantitățile de apă depășind 25 litri pe metrul pătrat și pe arii restrânse 60-80 litri pe metrul pătrat.

„Rețelele principale de canalizare, în special cele din zonele unde se acumulează apă, au fost verificate și autocurățitorul de canal este pregătit pentru intervenții. Se asigură permanența și a fost suplimentat numărul de echipe de intervenție și de mijloace de transport”, se mai arată în comunicatul citat.

Articolul precedentAcoperișul unei stații Peco doborât peste autoturisme, conductă de gaze avariată de furtună, la Râmnicu Vâlcea
Articolul următorAccident pe Valea Oltului. Un microbuz cu 17 adolescenţi, lovit din spate de un TIR