Distribuirea produselor alimentare către persoanele defavorizate din Craiova va fi suspendată, autoritățile luând această pauză întrucât vineri și luni sunt zile libere. Reprezentanții Primăriei Craiovei anunțaseră, la începutul acestei săptămâni, că au pregătit mii de pachete pentru craiovenii nevoiași, bunuri care, teoretic, le-ar fi fost utile înainte de Paște.

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de către reprezentanții Primăriei Craiovei, activitatea se va relua marți, după sărbătorile pascale.

„Direcția Generală de Asistență Socială Craiova anunță că se va suspenda activitatea de distribuire a produselor alimentare aprobate prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Craiova, începând de vineri 17.04.2020 și până luni 20.04.2020 inclusiv, activitatea urmând a se relua cu data de 21.04.2020, având în vedere prevederile Legii nr. 53/2003 Codul Muncii cu modificările și completările ulterioare potrivit cărora Vinerea Mare, ultima zi de vineri înaintea Paştelui precum  și prima și a doua zi de Paști sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează”, informează Primăria Craiova.

În data de 13 aprilie, tot Primăria Craiova anunța cum 5.850 persoane cu vârsta de peste 65 ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, cât și beneficiarii Programului social „SOLIDARITATE” urmau să primească aceste pachete.

Acest program este gândit pentru perioada sărbătorilor pascale, doar că mulți craioveni, nefiind cunoscut numărul celor care au primit pachetul, le vor primi de marți încolo…după Paște.

Articolul precedentFoto: Aglomerație în piețele și marile magazine din Craiova
Articolul următorMarcel Vela a prezentat ordonanța militară numărul 9