Probleme cu ridicarea gunoiului par a fi nu doar în municipiul Craiova, ci și în alte orașe din județ. Așa se face că la Calafat, în spatele pieței, maldărele de gunoaie zac de ceva vreme. Indiferenţa celor care ar trebui să strângă aceste resturi face ca tomberoanele să devină neîncăpătoare, comercianții plângându-se că sunt perioade când nu au unde să depozitele gunoiul.

Pentru rezolvarea acestei probleme a fost nevoie de intervenția personală a edilului localității Calafat, chiar acesta fiind cel care a adus în atenție situația, printr-o postare pe pagina de socializare a instituției.

Lângă spațiul unde zilnic oamenii vin să îşi cumpere mâncare, cutiile de carton, pungile pline cu resturi, lădițele, ambalajele şi alimente alterate, toate sunt azvârlite până la refuz în tomberoanele existente. „Vizita de lucru a fost, joi, în Piața Agroalimentară, unde am dezbătut problemele comercianților. Totodată, am dispus de îndată ridicarea volumului mare de gunoi depozitat în spatele acesteia”, este mesajul edilului.

Articolul precedentFuncţionar al Fiscului din Olt, în arest la domiciliu. E judecat într-un dosar cu un prejudiciu de peste 12 milioane lei
Articolul următor„Moromeții”, „Străjerii” și o serie de surprize culinare la Divan Film Festival