Organizatorii Super Rally, ediția din acest de la Craiova, au stabilit programul competiției și zona unde va fi amplasat circuitul, piloții interesați urmând  a se înscrie în vederea participării la competiție până în data de 11 septembrie. Mihai Leu va reveni la Craiova, asigurându-i pe cei prezenți la eveniment că va fi un spectacol reușit.

Potrivit organizatorilor, Super Rally va aduce la start peste 20 de concurenți și mașini special modificate pentru curse. Printre participanții la eveniment se vor număra atât piloți de raliu, cât și piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă, Drift, Slalom Paralel și mulți alții.

„Circuitul stradal special amenajat pentru competiție va fi amplasat în zona Pasajului Universității, având o lungime totală de 1.8 km. Concurenții vor lua startul în cel puțin patru manșe de concurs, urmând să parcurgă traseul de trei ori, lungimea totală fiind de 5.4 km. Cei mai buni piloți din cele patru manșe se vor califica apoi în manșele finale, în lupta pentru podium”, au transmis organizatorii.

Piloții sunt așteptați să se înscrie până în data de 11 septembrie, urmând ca vineri să fie invitați la startul festiv. Concursul va începe sâmbătă, 15 septembrie, printr-o manșă de recunoașteri programată la ora 8.30, iar mașinile din competiție vor lua startul în manșele de concurs începând cu ora 10.00, cei mai buni piloți urcând apoi pe podium în cadrul festivității de premiere programată la ora 17.30.

Articolul precedentNumărul șomerilor din Dolj, tot mai mic
Articolul următorTânără din Republica Moldova, depistată în Dolj cu şedere ilegală, amendată şi trimisă acasă