Craiova se îmbracă în ie și anul acesta, evenimentul având loc nu în centrul orașului, cum eram obișnuiți, ci la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu.  

„Vă invităm miercuri, 24 iunie 2020, ora 21:00, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu la un regal folcloric cu: Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Petrică Mîțu Stoian, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Cristian Bănăţeanu, Manuela Moțocu, Aneta Şişu, Ciri Mayer, Liviu Dică alături de orchestra și formația de dansuri ale Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”. Conducerea muzicală: Nicolae Drăghia. Coregrafia: Ionel Garoafă. Prezintă Simona Mușuroi”, anunță repezentanții Ansamblului Folcloric Maria Tănase.

Spectatorii sunt invitați să îmbrace IA la eveniment, accesul la spectacol fiind gratuit și se va face în limita locurilor disponibile, păstrând distanțarea fizică, potrivit normelor în vigoare în timpul stării de alertă.

„Vă reamintim că este necesar să purtați masca de protecție și să vă păstrați locurile pe toată durata evenimentului, iar accesul este permis persoanelor cu o temperatură de maxim 37.3 grade Celsius. În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolul va fi anulat”, mai spun organizatorii.

Articolul precedentEmoții uriașe pentru absolvenții clasei a XII-a. Prima zi din Bacalaraureat 2020
Articolul următorDoljeni plasați în carantină instituționalizată, după ce nu au respectat izolarea