Medicul urolog din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova, Mugur Riza, s-a ales cu dosar penal pentru lovire și a și fost amendat, marți, după ce unul dintre colegii lui a depus o plângere la poliție menționând că a fost lovit de către medic.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, conflictul a izbucnit la vestiare, între Riza și alți doi medici, în timp ce se schimbau în halate pentru a intra în tură, de la jigniri ajungângu-se la loviri.

La fața locului a fost chemată și poliția, fiind întocmit dosar penal pe numele medicului Riza pentru lovire. De asemenea, pentru modul în care a vorbit, acesta s-a ales și cu amendă în valoare de 1.000 de lei. Cosmin Mititelu este medicul care le-a spus oamenilor legii că a fost lovit cu cotul în față de către colegul său, urmând să scoată și certificat medico-legal.

„În cursul acestei zile, polițiștii au fost sesizaţi cu privire la producerea unei altercații între mai mulți medici de la un spital din Craiova. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că evenimentul se confirmă.  În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violente. De asemenea, a fost aplicată o sancţiune contraventionala unuia dintre medicii implicati in altercatie, pentru proferare de injurii”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Nu este prima dată când medicul Riza este implicat în astfel de situații. Din cauza gesturilor sale, acesta și-a pierdut și locul de muncă, la un moment dat, dar instanța i-a redat posibilitatea să se întoarcă la serviciu.

 

Articolul precedentINEXPLICABIL. Aproape 1.500 de voturi pentru UDMR, în judeţul Dolj, deşi doar 191 etnici sunt declaraţi
Articolul următorVIDEO. Inundații și ploaie cu grindină la Calafat. Pompierii au intervenit