Pacienții care ajung în Spitalul Județean de Urgență Craiova nu vor mai fi nevoiți să își cumpere medicamente sau materialele sanitare de care au nevoie, reprezentanții unității medicale reușind să rezolve o parte din licitația demarată în ianuarie.

Managerul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, Alin Demetrian, a dat asigurări că în magazia instituției vor ajunge, în câteva zile, primele produse cerute de către cadrele medicale. „Am rezolvat, în sfârșit, o parte din situația licitației pornită în ianuarie. Am atribuit o mare parte din contracte. Acest lucru presupune ca în depozitul spitalului să ajungă, în câteva zile, primele produse, însemnând materiale sanitare pentru secții. Toate celelalte lucruri care nu ne-au ieșit la licitație se vor rezolva. Am relansat printr-o procedură rapidă, am avut discuții permanente cu cei de la <<Achiziții>> și ne-am pus de acord cu toții să facem această procedură mult mai rapidă. Din cele peste 400 de contracte, 331 au fost rezolvate”, a explicat Demetrian.

Pentru evitarea unor astfel de situații pe viitor, managerul spitalului și-a propus să schimbe procedura de lucru pentru achiziționarea materialelor sanitare și medicamentelor. „În viitor, o să merg pe achiziție de 30-40 de loturi maximum, care să fie finalizate repede”, a conchis directorul.

Articolul precedentAlte două cazuri de infecție cu virusul West Nile, în Dolj
Articolul următorCraiovean reţinut de poliţişti după ce a fost prins de două ori la volan, băut şi fără permis