Peste 240 de amenzi, în valoare de aproximativ 588.000 de lei au fost aplicate, luni, în județul Dolj, de către echipele mixte de control, pentru nerespectarea măsurilor dispuse prin ordonanţele militare. 

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, au fost verificate peste 2.300 de persoane izolate la domiciliu și aproximativ 180 de unități economice.

„Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2.300 de persoane. De asemenea, aproximativ 180 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite. Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 240 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 588.000 de lei”, informează Prefectura Dolj.

Informarea de marți, de la ora 13.00, arată că în județul Dolj 3.206 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 1.099 persoane se află în carantină, 403 au ieșit din carantină, iar alte 5.640 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu.

Articolul precedentO altă gafă marca DSP Dolj: Oameni scoși din carantină fără rezultat la testarea pentru coronavirus. După mai bine de o săptămână au aflat că sunt infectați cu noul virus
Articolul următorEvaluarea Națională și Bacalaureatul susținute în iulie. Ce materie respectă programa