Nu mai puțin de 1.900 de măști de protecție au fost găsite de către polițiștii doljeni, joi, în urma a trei percheziții domiciliare făcute la locuința unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală. 

Bărbatul ar fi derulat activități de comerț cu dispozitive medicale fără să evidențieze acest lucru în acte și fără să declare organelor fiscale date cu privire la acțiunile sale.

În locuința bărbatului au fost găsite măști nesterile produse în Brazilia. Toate urmau să fie scoase la vânzare.

„În cursul zilei de ieri, 26 martie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au efectuat 3 percheziţii domiciliare, la imobile folosite de un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că cel în cauză ar fi derulat operaţiuni comerciale neautorizate, neînregistrate în actele contabile şi nedeclarate organelor fiscale cu materiale sanitare şi dispozitive medicale. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit la locuinţa bărbatului 1.900 de măşti de protecţie, nesterile, produse în Brazilia, care erau destinate comercializării”, au transmis reprezentanții Prefecturii Dolj.

Măştile au fost indisponibilizate de poliţişti, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Articolul precedentSpălătoriile auto din Craiova, închise. Angajații: „Vom muri de foame în casă”
Articolul următorRaed Arafat a promis sprijin în situația Maternității Filantropia din Craiova