Patru bărbaţi din judeţul Olt, cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, au fost reţinuţi, luni, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ar fi furat din maşinile parcate în zona unor restaurante din Craiova.

Este vorba de doi bărbaţi din Slatina, unul din Drăgăneşti-Olt şi unul din Brâncoveni, acuzaţi că ar spart nu mai puţin de nouă autoturisme din care ar fi sustras bunuri şi bani, prejudiciul total fiind estimat la suma de aproximativ 6.000 de lei.

„O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de către poliţişti, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat. În urma probatoriului administrat, faţă de cei patru bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, cei în cauză să fie prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentImaginile groazei, la Pediatria din Craiova. Gândacii mişună peste tot prin saloane – VIDEO
Articolul următorHoţii care le-au spart maşinile nuntaşilor din Craiova, bandă care acţionează în trei judeţe. Au făcut prăpăd, într-o singură noapte