Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, luni seară, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident produs la intrare în localitatea doljeană Bratovoești.

Potrivit IPJ Dolj, acesta era pasager într-un autoturism al cărui șofer, în vârstă de 65 de ani, a pierdut controlul asupra direcției și ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară și răsturnându-se în urma impactului.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă de pe DN 65, la intrare în Bratovoești.

„Un bărbat de 65 de ani, din Craiova, conducea un autoturism pe DN 55, iar la intrarea în localitatea Bratovoești nu a adaptat viteza într-o curbă, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 45 de ani, din Călărași. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Un bărbat de 41 de ani, din Craiova, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.