Voluntarii „Bucurie pentru Viață” sunt prezenți în Piața Mihai Viteazul din Craiova cu mărțișoare și decorațiuni realizate de copii, dar și de parteneri.

Potrivit reprezentanților asociației, toți banii obținuți vor fi folosiți  pentru a construi „Tabăra Bucuriei”, prima tabără destinată copiilor cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave din Oltenia.

„Fie că hotărâți să ajutați sau doar să ne vizitați, vă așteptăm pe la standul nostru să povestim despre Tabără și despre programele noastre pentru copiii bolnavi”, este îndemnul celor din Asociația „Bucurie pentru Viață”.

Prima tabără din Oltenia pentru copiii cu diverse afecțiuni grave și foarte grave ar urma să fie contruită în comuna Bratoviești din județul Dolj, beneficiarilor asigurându-li-se supraveghere medicală, sprijin din partea unui psiholog/psihoterapeut și a voluntarilor asociației.

Proiectul presupune, pe lângă voința de fier a asociației, și o sumă mare de bani. Aproximativ 200.000 de euro costă acest campus mult dorit.

Cum autoritățile sunt mai mereu în impas financiar, căsuțele din lemn și centrul de zi de la Bratovoiești pot deveni realitate prin strângere de fonduri.

Articolul precedentRaed Arafat, interviu exclusiv la Realitatea: ”Poate să apară oricând al doilea caz de coronavirus, dar până în acest moment nu există”
Articolul următorDosar penal pentru un tânăr prins cu un briceag într-o sală de pariuri din Craiova