O serie de avarii apărute la conducta de apă Izvarna-Craiova, în dreptul localităților Vârț și Țânțăreni din Gorj, lasă mai multe localități din județul Dolj fără apă. Reparațiile se fac în intervalul 11-13 septembrie, Compania de Apă Oltenia anunțând că se vor executa și alte lucrări de întreținere pe toată lungimea traseului conductei.

Potrivit informării Companiei de Apă Oltenia, în judeţul Dolj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități: Filiaşi, Braloștița, Brădeşti, Coţofenii din Faţă, Coţofenii din Dos, Almăj și Ișalnița.

„Pentru Fabrica de Bere Craiova va fi furnizată apa potabilă provenită din râul Jiu. În municipiul Craiova apa potabilă va fi furnizată în regim normal, fără restricții. Utilizatorii de apă potabilă din localitățile menționate să-şi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente. Compania de Apă Oltenia S.A, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de distribuție”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei de Apă Oltenia.

 

Articolul precedentSe construiește o unitate de intervenție în situații de urgență, lângă Aeroportul Craiova. Proiect lansat la Vratsa
Articolul următorDoljenii se plâng de recoltă slabă la struguri. Directorul Direcției pentru Agricultură Dolj: „Problemele sunt mereu la cei care vor doar să facă bani, ci nu să facă tehnică”