Logo-ul tridimensional „România 100”, în jurul căruia va fi formată o „hartă vie a României” cu ocazia Zilelor Municipiului, a ajuns la Slatina.

Logo-ul a fost aşezat, marţi după-amiază, pe consola de pe Esplanada din centrul Slatinei. Vineri, în prima zi a evenimentului „Zilele municipiului Slatina, în anul Centenarului”, se va desfăşura o paradă a portului popular pe traseul Casa Tineretului – bulevardul A.I. Cuza – Esplanada Slatina, în următoarea componenţă: fanfara Lyra Band, ansambluri folclorice din Ardeal, Moldova şi Oltenia, 100 de căluşari. Membrii paradei vor purta 100 de drapele tricolore, iar la sosirea pe Esplanadă, purtătorii steagurilor vor forma o „hartă vie” simbolică a ţării noastre şi se va interpreta un câtec patriotic.

În continuare, între orele 18.45 şi 23.00, este programat un spectacol susţinut de ansamblurile folclorice participante la paradă, dar şi alţi interpreţi consacraţi de muzică populară.

Zilele Slatinei continuă şi sâmbătă cu  recitaluri susţinute de Alutus Slatina, Adda şi 3 Sud Est. Duminică, vor urca pe scena de pe Esplanadă DJ Rynno feat. Sylvia, DJ Sava şi Inna. Seara se încheie cu un show cu artificii.

Articolul precedentAmânare în dosarul privind fosta echipă FC Caracal. Prejudiciul depăşeşte 60 de miliarde de lei vechi
Articolul următorAccident cu cinci victime la Scoarța (FOTO)