Locuința din Maglavit a bărbatului în vârstă de 47 de ani, mort noaptea trecută într-un accident rutier alături de cei doi copii ai săi și o altă femeie, a fost spartă de hoți, în această dimineață.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că din locuința bărbatului a fost furat un laptop dar și alte bunuri.

„În această dimineață, polițiștii au fost sesizati cu privire la faptul ca usa locuinței bărbatului decedat în accidentul de la Calafat a fost forțată și s-a pătruns în interior, de unde au fost sustrase bunuri. Sesizarea a fost făcută chiar de fratele bărbatului decedat. S-a stabilit furtul unui laptop, dar exista posibilitatea sa fie sustrase și alte bunuri. Acest aspect se va stabili pe parcurs, cu ajutorul rudelor proprietarului”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Polițiștii au deschis un dosar penal în această cauză.

„S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii au un cerc de bănuiți în cauză și efectuează cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a acestora”, a mai declarat Mihaela Gîrd.

Articolul precedentMeciul Craiovei cu FCSB, in memoriam Ilie Balaci
Articolul următorCraiovenii au depus flori și au aprins lumânări pentru Ilie Balaci, la stadionul din Bănie – FOTO