Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri, la mitingul de la Craiova că, în cazul în care va fi „lăsat în pace”, ar vrea ca Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda să fie nașii săi, la nunta cu tânăra Irina Tănase.

După ce a vorbit despre ce a reușit să schimbe social democrații în ultima perioadă, în România, evidențiind și „meritele lui Claudiu Manda”, propunerea PSD pentru alegerile europarlamentare din luna mai, dar și pe cele ale Liei Olguța Vasilescu, precizând că „împreună au construit stadionul din Bănie”, Liviu Dragnea a cerut cuplului Vasilescu-Manda să îi fie nași.

„Cred că la Bruxelles, Claudiu va fi unul dintre cei mai importanț europarlamentari, un om care are experiență, care are curaj, și care mai are un merit: a convins-o pe Olguța să se mărite cu el. Îi iubesc pe amândoi, și, cumva, să nu se supere Irina, dacă o să mă lase ăștia în pace, aici în fața oltenilor, îi rog să ne fie nași”, a spus Dragnea, la finalul discursului.

Claudiu Manda nu doar că a fost de acord, dar i-a și sugerat lui Dragnea să facă acest pas mai repede.

„Spun domnului președinte Dragnea: <<Grăbiți-vă că suntem de acord>>”, a menționat Manda.

La mitingul de la Craiova au ajuns persoane din întreg județul Dolj, nefiind înregistrate incidente majore. Două persoane au fost luate de către jandarmi, una pentru mesaje anti-miting și cea de-a doua pentru că avea un cuțit asupra sa.

Articolul precedentFOTOGALERIE. A început mitingul PSD de la Craiova. Dragnea și mai mulți candidați la europarlamentarele, prezenți
Articolul următorMesaj pentru liderii social-democrați, prezenți la mitingul de la Craiova: „În Spitalul Nr.1 Craiova, copiii bolnavi de cancer nu au medicamente”