Limita de venit net lunar în baza căreia se acordă ajutoarele bănești pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri sau energie electrică a crescut începând cu această lună de la 615 lei la 750 lei/membru de familie, potrivit unui anunț făcut de către reprezentanții Primăriei Craiova. 

Referitor la acordarea ajutorului de încălzire cu energie termică, limita de venit lunar rămâne aceeași, mai precis 786 lei/membru de familie şi 1.082 lei în cazul persoanelor singure.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică se acordă consumatorilor vulnerabili care nu deţin altă formă de încălzire, precum şi consumatorilor vulnerabili care din motive tehnologice sau economice au fost debranşaţi de la furnizarea energiei termice sau a gazelor naturale şi care au contracte valabile de furnizare a energiei electrice, iar consumul este realizat respectând condiţiile contractului.

În cazul ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică, potrivit prevederilor legale, este obligatorie efectuarea anchetei sociale.

Articolul precedentScandalul tăierii meselor pentru rezidenţii de la Spitalul Craiova. Medic primar: „Mâine sunt de gardă. Refuz sa mănânc în cantina SCJUC“
Articolul următorS-au stabilit centrele de examen pentru Evaluarea Națională. Peste 5.300 de elevi doljeni vor fi testați