Candidatura Liei Olguța Vasilescu la Primăria Craiovei a fost aprobată, joi, în cadrul Biroului Permanent Municipal Craiova, anunțul fiind făcut, în urmă cu puțin timp, chiar de către aceasta, pe pagina de Facebook. 

„Astăzi, Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei. Am fost foarte onorată să constat, în urma sondajului de opinie realizat, că locuitorii orașului consideră că am fost cel mai bun primar de după Revoluție si că un procent foarte mare dintre ei își doresc să revin ca primar. Le mulțumesc pentru încredere, atât lor cât și colegilor mei, și îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru că toți cetățenii să se regăsească în proiectele primăriei”, a scris Vasilescu pe Facebook. 

Aceasta a mai spus că va prezenta, curând, atât echipa cât și lista de investiții pe care le consideră necesare pentru municipiul Craiova.

„În perioada imediat următoare voi prezenta echipa și programul cu care vin la primărie, cu o listă de investiții necesare nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci și pentru a avea cel mai frumos municipiu reședintă de județ din România”, a conchis Olguța Vasilescu. 

Articolul precedentUn doljean va face închisoare pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere
Articolul următorÎncă un caz de coronavirus confirmat la Timișoara