Lia Olguța Vasilescu a spus, miercuri, după ce Ludovic Orban a demis-o, că mandatul ei a încetat odată cu cel al Vioricăi Dăncilă.

„Ce bucurii mărunte au frustrații de la PNL… Ludovic cel mic anunță că m-a demis din funcția de consilier onorific al premierului, funcție neremunerată, oricum… Păi, eu nu eram consilier la tine, ca sa ma demiți tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricăi Dăncilă și mandatul mi-a încetat odată cu al ei”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Aceasta mai spune că nu ar fi continuat cu noua echipă, cu un guvern „de maneliști”.

„Ce as fi putut eu sa il consiliez pe șeful unui guvern de maneliști care taie pensii și salarii, când eu știu doar să le cresc? Pe infrastructura, la fel, ce as putea sa consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hartii si niciun cm de autostrada? Astia nu au ce face si demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar ca sa se dea importanti! Ludovic, dupa doua saptamani te-ai prins ca nu vin la serviciu? Crezi ca sunt ca tine sa dau consultații telefonice?”, a completat Lia Olguța Vasilescu.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, miercuri, că a demis-o pe Olguța Vasilescu din funcția de consilier al premierului pentru ca aceasta să se poată ocupa liniștită de campanie.