Fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a prezentat marți, în cadrul unei conferințe a cărei temă a fost incluziunea romilor, strategia și programele puse în aplicare în Craiova pentru integrarea acestei categorii de persoane.

Deputatul Lia Olguța Vasilescu a adus în atenție faptul că fostul președinte al Comisiei Europene a inclus municipiul Craiova pe lista a șapte orașe europene care au folosit bani europeni în vederea implicării romilor în cât mai multe domenii de activitate.

„La conferința la nivel inalt privind cadrul UE al strategiei naționale pentru incluziunea romilor, am participat alături de Iulian Paraschiv, Toni Grebla, Romeo Tiberiade și înalți oficiali europeni. Am prezentat exemplul de bune practici al Craiovei și României în ceea ce privește incluziunea romilor. În 2015, fostul președinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a mentionat Craiova printre cele șapte orașe europene care au reușit să folosească fondurile UE cu cele mai bune rezultate în ceea ce privește integrarea romilor”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Articolul precedentCrește numărul zborurilor operate de pe Aeroportul Internațional Craiova. Cel mai mare salt vizează cursa către Londra
Articolul următorTrenuri anulate pe ruta Craiova – Târgu Jiu