Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a votat sâmbătă dimineaţă, la referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei la o secţia de votare din Craiova, menționând, la ieșirea de la urne că speră ca românii să meargă la vot și să își exprime opțiunea, indiferent care este aceasta. 

„Am votat cu gândul că se va depăși chiar pragul așteptat pentru că după Revoluție este singurul referendum la care s-au pronunțat 3.000.000 de persoane, ceea ce este o cifră record pentru Românbiaîn ultimii 30 de ani. Sper din toată inima să avem peste șase milioane de persoane care se vor prezenta la vot, pentru a spune da sau nu, în funcţie de ceea ce cred. Este un referendum obligatoriu, faţă de altele de până acum care au fost doar consultative. Nu ştiu care va fi rezultatul, pot doar să-l intuiesc şi sper din toată inima că am votat pentru rezultatul pe care îl aşteaptă cei mai mulţi români”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu a fost însoțită, al secția de votare, de către vicepreședintele Senatului Claudiu Manda, președintele Consilului Județean Dolj, Ion Priotreasa, și primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

Articolul precedentCopilul din Rast, găsit după 24 de ore
Articolul următorVicepreședintele Senatului, Claudiu Manda, la ieșirea de la urne: „Am votat cu speranța că nu voi avea emoții, la nunta fiului, că voi fi socru mare sau socru mic”