Ședinţa publică de instruire şi tragerea la sorţi a cadrelor didactice care vor fi prezente la Examenul de evaluare naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a a avut loc, vineri, la sediul ISJ Dolj.  

Potrivit reprezentanților ISJ Dolj, în prima parte a ședinței a avut loc instruirea preşedinţilor şi a persoanelor de contact din centrele de examen.

Ulterior, în urma tragerii la sorți, în vederea constituirii comisiei din Centrul Zonal de Evaluare, de la Colegiul Tehnic de Arte şi Meserii „Constantin Brâncuşi”, preşedintele Comisiei Judeţene a fost desemnată profesoara  Carmen Alina Velişcu. Aceasta este și inspector general adjunct al ISJ Dolj.

Tot în cadrul programului de azi, la 12.00, s-au tras la sorţi profesorii evaluatori la Limba şi literatura română, urmând ca miercuri să fie stabiliți, tot prin tragere la sorți, evaluatorii la matematică.

La nivel judeţean, sunt înscrişi 4.533 de elevi, absolvenţi de clasa a VIII-a, care vor susţine, în 155 de centre de examen, prima probă scrisă, cea de Limba şi literatura română, pe 18 iunie. Proba la Matematică va avea loc pe 20 iunie.

Articolul precedentDunărea amenință, din nou. Au fost emise Cod Galben și Cod PORTOCALIU, Doljul fiind afectat
Articolul următorPrimăria Craiova, obligată să mai cheltuie niște bani. S-au luat măsuri pentru a preveni inundațiile