Un reşou improvizat este cauza incendiului produs la un bloc din Filiaşi, joi seara, în urma căruia un bărbat în vârstă de 50 de ani şi-a pierdut viaţa.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, a declarat că reşoul era folosit atât pentru căldură, cât şi pentru prepararea hranei.

„Cauza probabilă a incendiului este efectul termic al curentului electric. Practic, focul a pornit de la un reşou improvizat folosit atât pentru gătit, cât si pentru încălzit. Curentul electric si gazele au fost oprite, până în aceastp dimineaţă“, a declarat reprezentantul ISU.

O persoană a murit și alte peste 20, printre care cinci copii, au fost evacuate, joi seara, dintr-un bloc din Filiași cuprins de un incendiu. Incendiul s-a produs la un apartament situat la etajul unu al imobilului. Fumul s-a propagat în întreg blocul fiind nevoie de evacuarea locatarilor.

„Au fost evacuate peste 20 de persoane, cinci copii, și din păcate o persoana de sex masculin a decedat. Incendiul este lichidat dar in continuare este foarte mult fum. Apartamentul este situat la etajul unu dintr-un bloc cu patru etaje”, a mai afirmat reprezentantul ISU Dolj.

Ea a adăugat că au fost transportate la spital trei persoane intoxicate cu fum

Totodată, patru persoane au fost duse la un hotel din localitate.

 

Articolul precedentIncendiu de proporții în bloc din Filiași. O persoană a murit și alte zeci, printre care și copii, au fost evacuate
Articolul următorVIDEO/FOTO. Razie a polițiștilor doljeni în tot județul. Oamenii legii au controlat sute de mașini și au legitimat peste 1.300 de persoane