Terasa unei pensiuni din Craiova a fost distrusă, duminică seară, într-un incendiu care a izbucnit de la o țigară aruncată la întâmplare.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, incendiul a pornit de la vegetaţia uscată de lângă pensiune, acolo unde cel mai probabil a fost aruncat restul de țigară.

„La ora 21.55, Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la terasa unei pensiuni, incendiul propagându-se la terasa pensiunii de la vegetația uscată. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la vegetația uscata din împrejur și terasa pensiunii pe o suprafață de aproximativ 40 mp. În urma incendiului a ars: 40 mp terasa confecționată sein lemn cu învelitoare din tablă, 2 lăzi frigorifice, 5 mese din plastic, 20 scaune plastic și 50mp vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul (un rest de țigară aruncat la întâmplare)”, arată ISU Dolj.

În acest caz nu au fost înregistrate victime.

Articolul precedentAcoperiș doborât de vânt, în Craiova. Mai multe mașini avariate
Articolul următorVerificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în cazul fetiței luate de la asistenta maternală