Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Olt, a ajuns la spitalul din Craiova, marți, după ce mașina la volanul căreia se afla a fost lovită de un alt autoturism care tracta o platformă, accidentul având loc la intersecția dintre Centura de Nord a Craiovei și Calea București.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, șoferul vinovat de producerea evenimentului este cetățean bulgar, acesta neasigurându-se la schimbarea direcției de mers către stânga, tânărul nemaiavând cum să evite impactul.

„Un bărbat de 41 ani, cetăţean bulgar, conducea un autoturism, care tracta o platformă, pe Centura de Nord, iar la intersecţia cu Calea Bucuresti, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga, fiind lovit de un autoturism care circula regulamentar pe Calea București, direcția către centrul oraşului. Din accident a rezultat o victimă, conducătorul autoturismului care circula regulamentar, un tânăr de 21 de ani, care a fost trasportat la spital”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că pe numele șoferului vinovat a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentFOTO. Podurile și podețele de pe ruta Craiova-Bechet, în stare avansată de degradare. Ce spune șeful de la „Drumuri” despre siguranța șoferilor și când vor fi reluate lucrările
Articolul următorSe deschide prima piață volantă din Craiova