Tei mașini au fost distruse în urma unui accident produs, joi după-amiază, pe o stradă din Craiova, în urma impactului un stâlp de iluminat stradal fiind pus la pământ. 

Potrivit IPJ Dolj, vinovată de producerea evenimentului este o femeie în vârstă de 51 de ani din Craiova. Aceasta nu s-a asigurat când a vrut să intre într-o parcare, lovind mașina unui tânăr care circula în aceeași direcție și care se angajase într-o depășire.

Autoturismul tânărului a fost proiectat într-un stâlp care după ce a căzut pe carosabil a mai lovit o altă mașină aflată în parcare.

„O femeie de 51 de ani, din Craiova, conducea un autoturism pe strada Râului, nu s-a asiguat la schimbarea direcției de mers către stânga, pentru a intra într-o parcare și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în aceeași direcție de mers de un tânăr de 23 de ani, din Craiova, care se angajase în efectuarea depășirii. Autoturismul condus de tânăr a fost proiectat într-un stâlp de iluminat stradal, care a căzut pe carosabil și a lovit și o mașină parcată.
Nu au rezultat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Circulația în zonă este blocată la ora transmiterii acestei știri.