O angajată a Regiei Autonome de Administrare a Fondului Locativ Craiova este acuzată, de către colegi, că le-a furat bonurile de masă, conducerea societății demarând verificări interne și urmând ca astăzi să anunțe, în scris, și poliția despre cele petrecute.

Aurelia Filip, directorul RAADPFL Craiova, a stat de vorbă, vineri dimineață, cu persoanele păgubite, fiind vorba despre două angajate. Acestea au fost mutate pe Secția „Zone Verzi”, până la soluționarea cazului.

Grav este că și șeful acestora știe despre acest caz, dar nu a anunțat conducerea societății și nici poliția.

„Am aflat și eu despre ceea ce se întâmplă, zilele acestea. Am vorbit și cu șeful celor care se ocupă de curățenia în toaletele publice, căci doamna este femeie de serviciu, mi-a spus că așa stă treaba. Nu știu de ce nu m-au anunțat. Aș fi preferat să știu acest lucru de la ei, mai ales că eu am stabilit cu toți șefii de echipe să îmi comunice imediat dacă avem situații deosebite. Am sunat la poliție, joi, am anunțat cazul și urmează să fac și o sesizare scrisă, astăzi. Tot astăzi, de dimineață, am stat de vorbă cu angajatele cărora le-au fost furate bonurile, acestea menționând că este prima dată când li se întâmplă acest lucru, nu de mai multe ori, așa cum apăruse, inițial, varianta. Este urât ceea ce s-a întâmplat. Știm fiecare cât așteptăm ziua de salariu, cât ajută acele bonuri de masă. Șeful secției va da explicații în fața comisiei de disciplină. Vom vedea ce măsuri se vor lua”, a declarat directorul RAADPFL Craiova.