Circulația rutieră este blocată în Craiova, joi seara, după o ploaie abundentă, autoritățile solicitându-le șoferilor să găsească rute ocolitoare.
Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a  declarat că ce mai gravă situație este la pasajul de la Bariera Vâlcii, unde apa depășește 2,5 metri.
Edilul le cere șoferilor să ocolească zona, după ce un autoturism al cărui șofer a ignorat avertizările a rămas blocat în mijlocul apei.
„Suntem în continuare sub incidența atenționărior meteorologice de ploaie abundentă și descărcări electrice. Ne confruntăm cu situații de urgență în pasajul din Bariera Vâlcii unde intervin echipe de la Poliția locală, Poliția rutieră și Compania de apă. Așteptăm în acest moment și intervenția ISU pentru că apa depășește 2.5 metri iar resturi vegetale blochează scurgerile din canale. La Consul a început să se circule dificil motiv pentru care rugăm șoferii să aleagă rute ocolitoare. La KM 0 (sub pasajul suprateran) ploaia deja a încetat, în curând se va circula normal”, a afirmat Genoiu.
Totodată, potrivit ISU Dolj, în mai multe zone din oraș copacii au fost doborâți de vântul puternic, în unele cazuri chiar pe autoturisme.
Este a doua seară la rând când în Craiova sunt fenomene meteo periculoase.
Articolul precedentPrimarii din două comune oltene, excluși din PNL după au participat la mitingul PSD
Articolul următorAnchetă INSEMEX după tragedia de la Rovinari. Primele concluzii: boilerul era defect