Imaginile cu o autoutilitară care a rămas blocată într-o gură de canal din Piaţa Centrală a Craiovei s-au viralizat pe Facebook, oamenii criticând infrastructura din zonă.

Purtătorul de cuvânt al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, Adrian Dinu, a afirmat că angajaţii societăţii l-au ajutat pe şofer să scoată autoutilitara din gura de canalizare, zona fiind ulterior semnalizată.

„O autoutilitară a intrat în această dimineaţă în incinta Pieţei Centrale din Craiova pentru a aproviziona supermarketul Carrefour, care-şi desfăşoară activitatea într-un spaţiu proprietate privată din incinta pieţei. Când a trecut peste o gură de canal a reţelei de termoficare, capacul a cedat, iar maşina a rămas cu roata în canal. Angajaţii SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL s-au deplasat la faţa locului şi l-au ajutat pe şofer să scoată maşina din gura de canalizare. Zona a fost balizată şi semnalizată corespunzător, iar societatea de termoficare a fost anunţată cu privire la incident. O echipă de la Termoficare a venit deja, pentru a vedea ce s-a întâmplat, urmând să revină în cel mai scurt timp pentru a remedia problema“, a declarat purtătorul de cuvânt SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, Adrian Dinu.

Articolul precedentVIDEO. Genoiu: „Extrabugetare pentru Parcul «Nicolae Romanescu»“
Articolul următorGiugea (PNL), despre rectificarea bugetară: „De unde pozitivă când tu ai un deficit pe primele șase luni de 4,7 miliarde de lei?”