Fostul inspector şcolar general al ISJ Olt, Felicia Man, a fost numită în cadrul unei direcţii din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale.

Man şi-a început activitatea pe noul post din această săptămână. Ea a ajuns în cadrul Direcţiei Generale de Management Strategic şi Politici Publice prin transfer, fostul inspector general intrând în corpul funcţionarilor publici după promovarea unui concurs la Primăria Slatina.

„Am început pe acest post de luni, 4 iunie, am fost transferată ca funcţionar public, prin ordin de ministru. Sunt consilier superior în cadrul Direcţiei Generale de Management Strategic şi Politici Publice, în cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale”, a afirmat Felicia Man.

Felicia Man este şi preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Social Democrat (OFSD) Olt.

Felicia Man a fost numită la şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt în iulie 2012, înlocuindu-l pe liberalul Nicolae Drăghici. Ea a mai ocupat funcţia de inspector şcolar general adjunct, pentru o perioadă de câteva luni, în anul 2009. În 2015, Felicia Man a promovat un concurs pentru şefia ISJ Olt, însă anul trecut a fost demisă de ministrul Liviu Marian Pop, alături de mai mulţi inspectori generali din ţară.

Articolul precedentVeste bună pentru turiști: S-au modificat restricțiile de tonaj pe Transalpina
Articolul următorSe semnează contractul de finanţare pentru reabilitarea termică cu fonduri europene a Spitalului Caracal