O femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Gherceşti, județul Dolj, este dată dispărută după ce, conform familiei, aceasta a plecat de acasă la începutul lunii aprilie şi nu a mai revenit.

Potrivit oamenilor legii, nu este prima dată când doljeanca pleacă de acasă. Dacă de obicei revenea după trei sau patru zile, de această dată nu s-a mai întâmplat acest lucru.

„Paparoiu Mărioara, în vârstă de 45 de ani, din Gherceşti, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Cea în cauză a mai plecat voluntar de la domiciliu, revenind însă după 3-4 zile. De asemenea, aceasta ar fi fost văzută la data de 8 mai, în zona Autogării de Nord Craiova”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Semnalmentele femeii sunt: înălțime aproximativ 1,60 m, greutate 60 kg, păr şaten, faţă ovală, ochi căprui. În momentul în care a fost văzută, femeia era îmbrăcată în pantaloni de culoare neagră, geacă de fâş de culoare neagră, iar pe cap purta basma de culoare verde.

Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Articolul precedentCraiova. Licitația pentru Casa Rusănescu, anulată. Ce probleme au apărut
Articolul următorSute de amezi aplicate transportatorilor de mărfuri și persoane care au ajuns prin Dolj