Cursa aeriană Craiova-Bergamo a fost anulată toată luna martie, începând de astăzi, potrivit unui anunț al companiei aeriane Wizz Air, decizia fiind luată după ce la sfârșitul lunii trecute era anunțată o reducere a numărului de curse din cauza situației create de noul virus. 

Conform reprezentanților companiei aeriene, pasagerilor cu rezervări afectate de această modificare li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil.

Clienții care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau aplicația pentru mobil vor primi o notificare prin email, în care li se oferă modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitați sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie, mai anunță Wizz Air.

Programul revine la normal începând cu data de 4 aprilie.

Guvernul italian a luat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, măsuri extraordinare, plasând în carantină sau izolare mare parte din nordul țării, ceea ce restrânge libertatea de mișcare pentru aproape un sfert din populația țării într-o regiune considerată motorul economic al țării.

Articolul precedentOreste Teodorescu și Rareș Bogdan față în față la Jocuri de putere!
Articolul următorMăsuri de precauție de teama coronavirusului. Raed Arafat: Meciurile de fotbal vor fi fără spectatori