Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, şi o femeie în vârstă de 41 de ani, din Izvoarele, judeţul Giurgiu, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce s-au dat drept asistenţi medicali şi au reuşit să-l facă pe un bătrân în vârstă de 89 de ani, din Craiova, să le dea suma de 8.000 lei

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, pe 4 iulie,  cei doi şi-au declinat în mod fals calitatea de asistenți medicali şi au înșelat persoana vătămată, un bărbat de 89 de ani, din Craiova, de la care, prin inducerea în eroare, au obținut suma de 8.000 lei.

Inculpaţii au pretins că suma respectivă ar reprezenta o cotizație, în schimbul căreia bărbatul de 89 de ani urma să primească ulterior, drept ajutor social, suma de 20.000 lei.

„Ieri, 2 octombrie, inculpații au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată, în urma analizării materialului probatoriu administrat, a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor doi inculpaţi, pentru o perioadă de 30 zile“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentPrimar din Dolj: „Rectificarea bugetară, şi aşa făcută târziu, a fost praf în ochi”. Alţii speră la o nouă corectare a bugetului, în decembrie
Articolul următorIlan Laufer, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, a lansat la Craiova programul „Smart Start USA”