O elevă a unei școli din Craiova a fost depistată cu coronavirus la două zile distanță după susținerea probelor la Evaluarea Națională. 

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Dolj, inițial, tatăl fetei a fost testat pozitiv, după care prezența virusului s-a constatat și în cazul minorei.

Înainte de fiecare probă a Evaluării Naționale, fata a fost testată și nu a avut temperatură, fapt pentru care a participat la examen. La două zile distanță de cele două probe, adolescenta a fost testată și s-a confirmat că avea coronavirus.

Reprezentanții DSP Dolj spun că atâta vreme cât în unitatea școlară au fost repectate măsurile impuse de autorități nu se pune problema ca și alți elevi sau cadre didactice să fie afectați.

„Prima dată a fost diagnosticat tatăl și apoi, la două zile distanță și minora. În timpul Evaluării nu a prezentat niciun semn. Totul a debutat după examen. Elevii și profesorii au respectat măsurile, deci nu apar probleme dacă ținem cont de reguli, dacă le respectăm. Este cel mai important lucru”, a spus purtătorul de cuvânt al DSP Dolj, Ștefan Popescu.

Articolul precedentO femeie din Craiova a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină
Articolul următorDolj: 292 de cazuri de coronavirus confirmate. 35 de doljeni sunt internați