Drumul naţional 65C Craiova – Mischii și alte șase drumuri județene din Dolj sunt încă închise, miercuri, autoritățile reluând acțiunea de deszăpezire. O ambulanță care se îndrepta către un caz medical, în comuna Castranova, a rămas împotmolită în zăpadă, fiind nevoie de intervenția lucrătorilor ISU Dolj. 

Drumurile județene pe care nu se circulă, încă, sunt DJ551A Bratovoești – Puțuri, DJ643F Ghercești – Ungureni, DJ652 Lăcrița – Coșoveni, DJ561Podari – Segarcea, DJ552 Vârtop – Caraula, DJ552B Plenița – Verbița, potrivit reprezentanților ISU Dolj.

La ora actuală, pe aceste drumuri se acţionează cu utilaje pentru reluarea traficului. Situața este îngreunată de faptul că zăpada este viscolită, mai spun autoritățile.

Din cauza condițiilor de trafic, o ambulanță a rămas blocată în zăpadă. Autospeciala se îndrepta către un caz medical în comuna Castranova.

„Miercuri dimineața, Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autoșenilată în sprijinul unui echipaj SAJ Dolj care se deplasa la un caz medical în comuna Castranova, dar rămăsese blocată în zăpadă. La această intervenție era vorba de o femeie care prezenta dureri în piept. S-a luat decizia ca echipajul medical să fie susținut în intervenție pentru a ajunge la persoana respectivă. După o luptă cu natura, echipajul medical și pompierii au ajuns la pacientă. Imediat echipajul medica a trecut la consultul pacienții, iar după finalizare au constatat ca aceasta are o colică biliară refuzând deplasarea la spital”, anunță reprezentanții ISU Dolj.

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la 30 situaţii de urgenţă.

Articolul precedentDoljeni veniți din Anglia, preluați din Ploiești și plasați în carantină
Articolul următorPlata ratelor la bănci va fi amânată până la sfârșitul anului