Două persoane au fost reţinute de poliţiştii din Dolj, miercuri, în urma a 19 percheziții efectuate la contrabandiştii de țigări. A u fost ridicate 33.500 de țigarete, trei autoturisme, peste 130.000 de lei şi 11.000 de euro.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că cele19 percheziţii s-au desfăşurat în mai multe localități din judeţul Dolj.

Anchetatorii spun că, în perioada martie-iunie 2018, cei în cauză ar fi comercializat 122.000 de țigarete, fără timbru de marcaj fiscal, care provin din contrabandă.

„În urma activităților, polițiștii au descoperit și ridicat 33.500 de țigarete, nemarcate fiscal și au indisponibilizat 3 autoturisme aparținând persoanelor în cauză, care ar fi fost fost utilizate în operațiuni ilegale. De asemenea, au fost ridicați 131.600 de lei şi 11.000 de euro”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Totodată, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, au fost conduse 6 persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere, două dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete în formă continuată.

În cursul acestei zile, cele două persoane vor fi prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentEvaluarea Naţională, proba la matematică. Profesor: Copiii pe care îi așteptam undeva la 9,00- 9,50 s-ar putea să ia 8,50-9,00, s-ar putea să se încurce
Articolul următorEdilul Craiovei a luat primele măsuri după inundațiile de sâmbătă seara. S-a stabilit exact ce trebuie să facă grupul local de intervenție