Doi tineri din comuna doljeană Daneți s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși, în trafic, luni, având în portbagajul mașinii două arme de tir cu aer comprimat pe care le dețineau fără respectarea prevederilor legale.

Reprezentanții IPJ Dolj au precizat că cele două arme ar fi fost cumpărate din alte state, ajungând ilegal în țară.

„Poliţişti din cadrul Secției 12 Poliţie Rurală Daneți au oprit în trafic doi tineri de 24 şi 29 de ani, ambii din Daneţi, care se deplasau cu un autoturism, pe drumurile publice din localitate. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit două arme de tir cu aer comprimat şi 153 de diaboluri de plumb, care erau deţinute fără respectarea prevederilor legale. Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că armele ar fi fost cumpărate de cei în cauză din alte state şi ar fi fost introduse ilegal în ţară”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Articolul precedentExpoziție de fotografie și film depre războiul de reîntregire, la Galeriile Cromatic din Craiova
Articolul următorPeste 350 de bilete de tratament pentru pensionarii din Dolj