Doi tineri din Craiova s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce, joi, poliţiştii au găsit asupra loc mii de pachete de ţigări de contrabandă, pe care intenţionau să le vândă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că, mai întâi, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitate, care deţinea în vederea comercializării 3.260 de ţigarete, ambalate în pachete, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal.

În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii craioveni au mai depistat o tânără în vârstă de 21 de ani, din localitate, care avea asupra ei 260 de ţigări de contrabandă.

„Poliţiştii au indisponibilizat întreaga cantitate de ţigări, în ambele cazuri fiind întocmite dosare penale, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă“, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentOlt: Maşini care reprezentau un pericol în trafic, imobilizate de poliţişti şi inspectorii RAR – FOTO
Articolul următorJaponezii au venit să vadă Scutul antirachetă de la Deveselu – FOTO