Peste 3.400 de pachete de ţigări, provenite din contrabandă, au fost descoperite de poliţiştii din Calafat în urma unor percheziţii, trei persoane fiind reţinute în această cauză.

Reprezentanții IPJ Dolj au efectuat trei percheziții domiciliare, marți, la locuinţele unor persoane din Băilești, găsind 3.470 de pachete de țigări, diferite mărci, 35 de pachete foițe pentru confecționat țigări şi două aparate de confecţionat ţigări, tip tabachere, toate provenite din contrabandă.

„Trei persoane, doi bărbaţi de 29, respectiv 52 de ani şi o femeie de 52 de ani, din Băileşti, au fost reţinute pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, în timp ce, faţă de o tânără de 18 ani a fost dispusă măsura controlului judiciar”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Cele trei persoane reținute urmează ca în cursul acestei zile să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată.

Articolul precedentȘantiere în mai multe școli și licee din Craiova
Articolul următorUn bărbat din Dolj a fost reținut după ce și-a incendiat mașina pe un drum din Gorj. Spera să fie despăgubit de firma de asigurări