Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 49 de ani, din localitatea doljeană Unirea, au fost reținuți, marți, fiind bănuiți că au fost implicați în scandalul izbucnit în trafic, în noaptea de 22 iunie, în urma căruia un om a murit și mai multe persoane au ajuns la spital.  

Evenimentul a avut loc pe o stradă din comuna Unirea, bătaia pornind între două grupuri de persoane între care exista un conflict mai vechi. Mai mulți bărbați au fost răniți, unul dintre aceștia, în vârstă de 57 de ani, murind în drum spre spital.

„Cinci  bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 49 de ani, toți din Unirea, au fost reținuti pentru 24 de ore, aceștia fiind bănuiti că ar fi participat la altercația din noaptea de 22 iunie, care a avut loc pe o stradă din comuna Unirea. Cercetarile sunt continuate în acest caz de polițiștii doljeni sub coordonarea nemijlocită a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Astăzi, cei cinci doljeni vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.Doljeni reținuți

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 8. Rebranding de Dâmbovița
Articolul următorSpectacolul dedicat Zilei Iei, reprogramat. Condițiile meteo nu sunt prielnice