Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Galicea Mare, a fost reținut, miercuri, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare şi fals intelectual.

Potrivit IPJ Dolj, în perioada 3-8 iunie, tânărul a condus, în repetate rânduri, pe drumuri naționale și județene, pe traseul Galicea Mare – Calafat – Ciupercenii Noi – Desa, o mașină neînmatriculată, având aplicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare fals, (care fuseseră atribuite anterior unui alt autoturism), fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În momentul depistării, în fața organelor de poliţie, tânărul a declarat datele de identificare ale altei persoane, inducând în eroare agentul constatator.

„Față de tânăr a fost dispusă, pe bază de ordonanţă, măsura reţinerii pentru 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.