Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Ostroveni, a fost reținut de polițiști, luni, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Doljeanul ar fi furat, spun oamenii legii, în noaptea de 28 spre 29 aprilie, mai multe bunuri dintr-un magazin din localitate.

„Poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 28/29 aprilie, acesta ar fi sustras din incinta unui magazin, din localitatea de domiciliu, mai multe bunuri (ţigări şi un telefon mobil), prejudiciul fiind recuperat de poliţişti şi restituit persoanei vătămate.Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propuneri corespunzătoare”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Dolj.

Articolul precedentDoljean reținut după ce a fost prins fără permis la volanul mașinii și a refuzat testarea pentru stabilirea alcoolemiei
Articolul următorProiectul privind înființarea Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Craiova, în dezbatere publică