Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea doljeană Giurgița, a fost reținut, luni, după ce a furat o sumă de bani dintr-o farmacie din Craiova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, prejudiciul a fost recuperat, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru furt.

„Ieri, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat  a sustras suma de 570 lei, din incinta unei farmacii. La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova, care au identificat un bărbat de 36 de ani, din Giurgița, bănuit că ar fi sustras suma respectivă de bani. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit administratorului societății, iar poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pe bază de ordonanță, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca azi dosarul să fie înaintat unităţii de parchet, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

 

Articolul precedentKlaus Iohannis vine, astăzi, la Craiova
Articolul următorPeste 47 milioane euro, bani europeni pentru reabilitarea unui drum judeţean din Dolj. A fost semnat contractul de finanţare