Trei mandate au fost puse în executare, joi, de către polițiștii doljeni, persoanele în cauză fiind arestate pentru proxenetism, furt, tentativă de furt sau infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională şi al autorităţilor judiciare engleze, au extrădat din Londra un bărbat de 30 de ani, din Craiova.

Acesta fusese condamnat de o instanţă de judecată la executarea unui an de închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Tot ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au depistat un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care a fost condamnat de instanţa de judecată la executarea unei pedepse de 7 ani şi 4 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi furt.

Într-un al treilea caz, poliţiştii Secţiei 5 Craiova au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis pe numele unui bărbat de 66 de ani, din Giurgiţa, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt.