Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Bechet, a fost reținut, marți, fiind acuzat că a furat bijuterii și un televizor din locuința unei familii din localitatea Ostroveni.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, păgubitul a sunat la poliție duminică pentru a anunța fapta semnalând că cel care a intrat în locuință, în noaptea anterioară a plecat doar cu bijuteriile, televizorul fiind abandonat în curte.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet, care, în urma verificărilor efectuate, au identificat un tânăr de 25 de ani, din Bechet, bănuit de săvârşirea infracţiunii respective. Poliţiştii au găsit asupra acestuia bunurile sustrase, prejudiciul fiind estimat la suma de 2.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Ieri, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore tânărul bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, acesta urmând să fie prezentat, în cursul acestei zile, unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

 

Articolul precedentTrei reținuți după o altercație produsă într-o localitate din Dolj. Unul dintre suspecți pus sub control judiciar
Articolul următorPeste 1.660 de doljeni vor subvenția pentru tomate