Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Călărași, s-a ales cu dosar penal după ce, miercuri, a fost prins la volanul unei utilitare cu număr fals de înmatriculare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, autoutilitara avea un număr de înmatriculare provizoriu, expirat din toamana anului 2017, care a aparținut unei alte mașini.

„Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni, în timp ce executau serviciul de patrulare, în comuna Călărași, au oprit pentru control o autoutilitară cu număr de înmatriculare provizoriu, condusă de un bărbat de 41 de ani, din localitate. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că numărul provizoriu era expirat din luna septembrie 2017, iar acesta a aparținut unui alt autovehicul”, a declarat Grădinaru.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentAtenționare de inundații în județul Dolj
Articolul următorZeci de amenzi și permise reținute din cauza încălcării regimului de viteză. Polițiștii doljeni au intensificat acțiunile de control