Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Plenița, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins, duminică, în târgul de săptămână din Craiova, având la vânzare un detector de metale.

Potrivit reprezentantului IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, bunul respectiv a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

„Ieri, sub coordonarea Serviciului de Investigații Criminale Dolj, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au efectuat un control în târgul de săptămână din Craiova. În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 31 de ani, din Plenița, în timp ce oferea spre vânzare, fără a avea autorizație în acest sens, un detector de metale. Bunul respectiv a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializare fără autorizație a detectoarelor de metale, faptă prevăzută de OG 43/2000, privind protecţia patrimoniului arheologic şi declararea unor situri arheologice ca zone de interes naţional”, a declarat Grădinaru.

 

Articolul precedentNouă stații de reîncărcare pentru mașinile electrice, amplasate în Craiova
Articolul următorOlguţa Vasilescu, noul ministru al Transporturilor