Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din localitatea Poiana Mare, este căutat de către polițiștii doljeni, aceștia fiind anunțați că doljeanul a plecat, în luna august a anului trecut, de la domiciliul său şi nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Dolj, la începutul lunii august 2019, Ion Pitulici, în vârstă de 55 de ani, din Poiana Mare, a plecat voluntar de acasă  cu un mijloc de transport internațional de persoane, pentru a merge să muncească în Spania.

Până în luna noiembrie, anul trecut, acesta a mai luat legătura cu cei din familie, nu foarte des, dar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre bărbat.

Acesta mai plecase de acasă, revenind însă după perioade cuprinse între două luni și un an.

De asemenea, din datele obținute până în prezent a rezultat că acesta ar fi ajuns în Spania, însă și-ar fi exprimat dorința de a locui o perioadă și în Italia.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime 1,85 m, circa 85 kg, atletic, prezintă strabism la ambii ochi, iar pe antebraţul mâinii stângi are un tatuaj cu numele ”Florina”.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Articolul precedentMinisterul Educației: Masca este obligatorie în timpul pregătirii pentru Bacalaureat și Evaluare Națională
Articolul următorCraiova: Femei reținute pentru furt calificat