Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal după ce a mințit cu privire la motivul deplasării sale în oraș, spunându-le oamenilor legii că a ieșit din casă pentru a cumpăra medicamente pentru fiul său. 

Potrivit informării Prefecturii Dolj, bărbatul a fost oprit cu ocazia unui control derulat de către poliţiştii Biroului Rutier Craiova în noaptea de 9 spre 10 aprilie.

„În urma controlului efectuat, cel în cauză a prezentat o declaraţie pe proprie răspundere prin care motiva că a realizat deplasarea pentru a cumpăra medicamente necesare pentru îngrijirea copilului său. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat însă că aspectele prezentate în conţinutul declaraţiei nu erau reale, fapt pentru care au întocmit dosarul penal”, se arată în informare.

Totodată, joi, alte două persoane au fost introduse în carantină, întrucât acestea nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat, joi,  peste 300 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 790.000 de lei.

Articolul precedentUn nou caz de COVID -19 confirmat în Dolj
Articolul următorMApN anunță că au demarat producția de viziere de protecție